Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Scule si unelte profesionale necesare in orice gospordarie

Posted on

Daca esti un barbat caruia ii place sa faca lucrurile cu mana sa, atunci trebuie sa stii ca iti sunt necesare o serie de unelte si scule care iti vor usura munca depusa la casa. Cele mai multe dintre ele te vor ajuta sa economisesti timp si bani. Manopera ajunge sa coste de cele mai multe ori, mai mult decat materialele necesare, insa daca le faci cu mana ta vei face o economie substantiala pentru bugetul familiei.

Poate ca la inceput nu iti place sau pur si simplu nu iti surade ideea, insa daca nu ai timp sa supraveghezi permanent o echipa care sa iti faca lucrarile necesare, trebuie sa stii ca e foarte posibil sa iei teapa si sa nu te mai gandesti decat la raul ramas. Nu putini sunt cei care au platit sume substantiale si au ramas doar cu lucrari de mantuiala pe care a fost nevoie sa le refaca indiferent ca le-a facut placere sau nu. Treptat vei vedea ca lucrul facut de tine este pretuit mult mai mult si te vei simti mandru de munca depusa in mod constant.

Daca te-ai hotarat sa lucrezi de unul singur, niste ustensile te-ar ajuta foarte mult deoarece nu te-ai mai chinui si ai vedea ca iti mai ramane si timp pentru a te juca cu cel/cei mici. Este necesar sa ai in casa minim cateva unelte si scule care iti vor fi de folos pentru indeplinirea celor mai dificile sarcini.

O masina de infiletat de la Dewalt ti-ar fi tocmai potrivita daca ai de insurubat in lemn, plastic sau metal. Designul compact si util contribuie la reducerea efortului necesar si la cresterea productivitatii. Nu te vei mai chinui mai bine de o ora pentru a insuruba 5 piese in lemn deoarece are un sistem de control al cuplului cu ambreiaj ce permite setarea unui moment de cuplu mare si indiferent de densitatea variabila a lemnului, este mentinuta insurubarea constanta.

Un aspirator portabil de 18V iti va fi foarte util atunci cand trebuie sa cureti spatiul in care ai lucrat. Este dotat cu un furtun de cauciuc care se poate extinde pana la 1 m fiind foarte flexibil si util pentru o gama larga de aplicatii. Are o capacitate de aspirare mare, iar marimea rezervorului permite curatarea materialelor de dimensiuni mari. Filtrul foarte bun asigura aspirarea prafului in proportie de 99.7%, iar spatiile dumneavoastra vor fi mai curate instantaneu.

Un capsator electric de la Black&Decker te va ajuta in momentele in care ai de fixat cuie sau capse. Acesta re o capacitate mare de incarcare si poate fi manevrat foarte usor chiar daca te afli la inceput si nu esti un meserias extraordinar de priceput. Greutatea mica asigura o manevrabilitate usoara si controlata datorita fumctie de reglare a percutiei. Are o capacitate de lovire de 20 cuie/minut si pot fi inmagazinate pana la 64 capse sau cuie.